Промоции на поликарбонатни плоскости

Текущи промоции нa поликарбонат поликарбонатни плоскости, навеси и козирки. 

ПРОМОЦИИ ПОЛИКАРБОНАТ 2021


  И през 2021г. АРИС ще продължава да предлага на клиентите си промоционални цени всеки месец!

 

 »

Промоция на поликарбонат 4мм


Промоционални цени на двуслойни поликарбонатни плоскости 4мм 

Купи сега и се възползвай от най-добрата цена!

 »

Промоция на поликарбонат 6мм


С оглед на динамичната ситуация на пазара на суровини и материали в следствие на Ковид-кризата - свържете се с нас, за да получите нашата най-добра цена към момента за поликарбонатните плоскости. Всички наши редовни клиенти ще получат допълнителни бонуси!      

 »

Промоция на поликарбонат 8мм


  С оглед на динамичната ситуация на пазара на сурови и материали към момента в следствие на Ковид-кризата - свържете се с нас, за да получите нашето най-добро актуално предложение!

Всички наши редовни клиенти ще получат допълнителни бонуси!

 »

Поликарбонатни плоскости с усилена Х-структура


 

Препоръчваме употребата на поликарбонат с усилена структура дебелина 10 мм с цел по-добра топлоизолация и  устойчивост на атмосферни условия.  Поликарбонатните плоскости с тази структура се използват най-често за изграждане на покриви и стени на промишлени помещения, халета, навеси и козирки. Стандартните размери са  2, 10м х 6м.  Всички плоскости са с UV-защита и устойчивост на атмосферни условия.

 »

Професионална оранжерия от Арис


Ниски експлоатационни разходи с професионалните оранжерии на Арис. Ние намираме иновативни решения и на най-трудните задачи в процеса на проектиране и изграждане.

Планирайте с помощта на нашите консултанти и инженери и се възползвайте от офертите ни за комплексно проектиране и изграждане на оранжерии с полиетилен или поликарбонатно покритие.

 »

Профили за монтаж на поликарбонатни плоскости


Разполагаме с пълен набор от алуминиеви и поликарбонатни профили, необходими за монтажа на поликарбонатни плоскости с дебелина от 4 до 16 мм.

 »