Фасади от поликарбонат

PC paneli

Фасади от поликарбонат, фасадни панели

   За  атрактивна  фасада  - RODECA® произвежда широка гама фасадни панели от поликарбонат,  включително   термопанели,  които са идеални за стени и фасади, особено на промишлени халета и складови помещения. Панелите от поликарбонат са с дебелини 6, 10, 30 и 40 мм, с ширини 400, 500 и 600 мм и дължини по поръчка. Различните видове панели са с различен брой камери и предлагат различна топлоизолация и светлопропускливост, като панелът РС 2540-6 (дебелина 40 мм, шест слоя) има k = 1,15 W/m2.K, което е отлично  постижение за светлопропусклив материал. Попитайте  за  новите термопанели от поликарбонат с 10 слоя и изключителна топлоизолация!

С панелите от поликарбонат се изграждат фасади с неограничена ширина и височина до 13,2м. Произвеждат се поликарботни панели в стандартните цветове - кристал, опал и бронз. Възможно е производство на панели от поликарбонат във всички цветове от каталога по RAL и със защитен инфрачервен рефлектен слой, което подобрява още повече топлоизолацията. Много оригинална визия може да бъде постигната с дизайн Bicolor или със зърнеста структура (“воден ефект”). Панелите от поликарбонат са снабдени с нут и федерна сглобка, както и с всички системни принадлежности за бърз, сигурен и лесен монтаж. Не се нуждаят от допълнителни свързващи и уплътняващи елементи.

Фасадните панели от поликарбонат се ползват за стени и фасади на промишлени халета. За покриви и ремонт на покриви Rodeca предлага системи от мултифункционални панели с двустранна UV-защита,  с осигурен бърз и лесен монтаж.