Поликарбонат, поликарбонатни плоскости, метални конструкции, фасади, покриви

Aris BG, За нас

Поликарбонатни плоскости с високо качество

Фирмата е създадена през 1992 год. и притежава запазената марка АРИС®, регистрирана под № 43122 на 25.10.2002 год.

Основни акценти в дейността ни са - поликарбонат, навеси, козирки от поликарбонатни плоскости, метални конструкции, фасади и покриви, навеси, тенти за стадиони, басейни, енергийна ефективност.

    • Директен внос на многослойни поликарбонатни плоскости – Арис е изключителен представител за България на водещата европейска фирма Rodeca GmbH, производител на поликарбонатни плоскости,  фасадни термопанели и покривни  панели; Доставка на плътни поликарбонатни плоскости и широка гама на цветни поликарбонатни плоскости; Арис е един от първите вносители на поликарбонатни плоскости в България и натрупа изключително разнообразен и ценен опит в монтажа и изпълнението . Ние  предлагаме най- голямо разнообразие от окантващи и свързващи алуминиеви профили, крепежни елементи, специализиран силикон. При  нас клиентите  получават консултация за правилния избор на подходящите поликарбонатни плоскости, намаляване на разходите и подобряване на енергийната ефективност. 
    • Термопомпи - Нов акцент в дейността на фирмата е доставка и  монтаж на термопомпи. Инсталиране на  отопление с термопомпа води до 4 пъти снижаване на разходите за отопление и висока енергийна ефективност.

 АРИС® притежава и прилага разработена собствена Система за управление на качеството, което е гаранция за високото качество на продуктите и услугите, които предлага на своите клиенти.

Фирмата проектира и изпълнява цялостно оранжерийни комплекси и парници. Предлагаме различни видове -  стоманено-стъклени, стоманено – поликарбонатни и стоманено - полиетиленови оранжерии. Всички видове са с напълно автоматизирани системи за управление.

 

Предлагаме също всички необходими системи за оранжерийните комплекси – термоекран, проветрителна, отоплителна, напоителна, система за микродъждуване и мъглуване, система за дозиране на препарати, както и хидропонна система.

 

Предлаганото от нас оборудване е на водещи европейски производители, на които сме изключителни представители за България. Европейското качество е с гарантиран произход и всички видове сертификати, което ни дава възможност да участваме в проекти по програми финансирани от Европейския съюз. Работим по Мярка 121 и 311 по „Програма за Развитие на Селските Райони“. Имаме реализирани вече няколко проекта на фирми и частни лица. До момента за своята 15 годишна практика в бранша фирмата е изградила над 190 000 м2 оранжерии на територията на страната. Участвали сме по програмите ФАР, САПАРД и ПРСР.  Нашата цел е да запазим добрата си репутация на отговорен и коректен партньор. Гарантираме 100 % усвояемост на одобрените безвъзмездни средства. Доказателство за това са нашите вече финализирани обекти.

 

С цел повишаване на периода на експлоатация и намаляване разходите на инвеститора, на своите клиенти предлагаме дългогодишна гаранционна и следгаранционна поддръжка на съоръженията, които сме изградили.
По желание на клиента АРИС® извършва периодична профилактика на оборудването и технически контрол на съоръженията.

 

Със съдействието на екип от специалисти, АРИС® разработи и притежава запазената марка на проект за изграждане на модулни хоби оранжерии с поликарбонатни системи на немската фирма Rodeca®. Те са подходящи за участници по програмата млад фермер. Могат да се използват за отглеждането на разсад или заготовки за садене.

 

Фирмата също така предлага изграждане и саниране на фасади и оранжерии с поликарбонат с цел топлоизолация и подобряване на облика. Изграждаме и ремонтираме навеси, козирки и покриви.  Така вашата селскостопанска техника, инструменти, семена и реколта ще бъдат на сухо и сигурно място.