Промоции на поликарбонатни плоскости

Текущи промоции нa поликарбонат поликарбонатни плоскости, навеси и козирки. 

ПРОМОЦИИ ПОЛИКАРБОНАТ 2021


  И през 2021г. АРИС ще продължава да предлага на клиентите си промоционални цени всеки месец!

 

 »

Промоция на поликарбонат 4мм


Промоционални цени на двуслойни поликарбонатни плоскости 4мм 

Купи сега и се възползвай от най-добрата цена!

 »

Промоция на поликарбонат 6мм


Нова цена за поликарбонатни плоскости 6 мм с цвят опал, син и зелен. Най-добрите цени на поликарбонатни плоскости и алуминиевите профили досега! 

Промоцията е валидна до 30.04.2021г. за поликарбонатни плоскости, купени  от складовете ни в  гр.София и гр. Хасково /с. Узунджово/!

Стандартните размери на плоскостите са 2, 10м х 6м.

 »

Промоция на поликарбонат 8мм


  Промоция на поликарбонат 8мм  за двуслойни поликарбонатни плоскости с дебелина 8мм,   валидна  за минимално количество от един лист Промоцията продължава до 30.04.2021г. или до изчерпване на количествата. Всички плоскости от поликарбонат са с UV - защитен слой от едната страна. Те притежават много добри топлоизолационни качества и издръжливост при атмосферни влияния! Нови промоционални цени: Поликарбонат 8-2 опал /бял/ - 9, 95лв./кв.м Поликарбонат 8-2 опушен /бронз/  - 9, 95лв./кв.м

  Цените са за кв. м без ДДС за поликарбонатни плоскости, купени  от складовите бази на  Арис в гр. София и гр. Хасково /с. Узунджово/. Фирма АРИС  разполага с разнообразие от дебелини и цветове на поликарбонатни плоскости.

При нас ще получите подробна техническа информация относно монтажа на поликарбонатните плоскости, както и всички необходими профили, крепежни елементи и специализиран неутрален силикон за правилно изпълнение.

 »

Нова цена на поликарбонат 10мм


  Промоция на двуслойни поликарбонатни плоскости с дебелина 10 мм

Поликарбонат  10мм, прозрачен - 10, 75 лв./кв. м без ДДС

 »

Плътни поликарбонатни плоскости с дебелина 2 мм


Предлагаме на Вашето внимание актуализирана цена 18, 23 лв/м2 без ДДС, франко наш склад в гр. София и гр. Хасково /с. Узунджово/.   

 »

Професионална оранжерия от Арис


Ниски експлоатационни разходи с професионалните оранжерии на Арис. Ние намираме иновативни решения и на най-трудните задачи в процеса на проектиране и изграждане.

Планирайте с помощта на нашите консултанти и инженери и се възползвайте от офертите ни за комплексно проектиране и изграждане на оранжерии с полиетилен или поликарбонатно покритие.

 »

Ново - промоция на профили


Промоционални цени на алуминиеви и поликарбонатни профили

 

 »